Pažinčių portalai Anglijoje

VietaPortalasAprašymas
1Eharmony.comEharmony, vienas iš populiariausių pažinčių portalų JK, padėjo daugiau nei 2 milijonams žmonių susirasti meilę, dauguma jų susituokė per metus nuo prisijungimo prie platformos.
2Match.com3 milijonai narių iš JK. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai susikurti profilį, peržiūrėti jums patinkančius narius ​​ir pradėti pokalbį.
3Hinge.comSkirtas jaunesnio amžiaus žmonėms, noritiems susipažinti internetu, bet ieškantiems kažko rimtesnio, nei siūlo Tinder.
4Bumble.comPažinčių portalas, skirtas 18-35 metų žmonėms ieškantiems rimtų santykių, bendravimo ir atsitiktinių pasimatymų. Vyrų ir moterų padalijimas yra gana tolygus.
5Okcupid.comOkCupid – vienas iš nedaugelio pažinčių portalų, leidžiančių peržiūrėti visus narių profilius ir bendrauti su patinkančiais nariais nemokamai.

Pažinčių portalai Didžiojoje Britanijoje

Rasti gyvenimo partnerį arba draugus Didžiojoje Britanijoje gali tapti iššūkiu, ypač esant emigrantui. Daugelis, gyvenančių ir dirbančių užsienyje, siekia užmegzti naujas pažintis ne tik romantiniais tikslais, bet taip pat ir susirasti draugų, kad galėtų dalintis kasdienybės akimirkomis ir nesijausti vienišais svetimoje šalyje.

Tačiau, nesvarbu, ar tai būtų Didžioji Britanija ar kita šalis, ne visuose miestuose yra didelė lietuvių bendruomenė, be to gyvenant užsienyje tikrai naudinga bendrauti ne tik su tautiečiais, bet ir su tos šalies vietiniais gyventojais. Didžiojeoje Britanijoje išties yra nemažas pažinčių portalų pasirinkimas, suburiančių visokiausių tikslų siekiančius bendraminčius, skirtų tiek jaunesniems, tiek vyresnio amžiaus žmonėms, ieškantiems tiek draugystės, tiek trumpalaikių santykių, tiek antros pusės ilgalaikei romantinei draugystei ar net šeimos sukūrimui. Bendravimas su kitais ne tik skatina socialinį gyvenimą, bet ir padeda įveikti vienišumą svetimoje aplinkoje, būtent pažiničų portalų pagalba kuriame stiprias draugystes, kurios gali tapti pagrindu tiek romantiškiems santykiams, tiek viso gyvenimo draugystėms.

Scroll to Top